huis in de morvan

Huis Kopen Morvan: ServiceImmo heeft leuke huizen te koop in de Morvan.
Komende jaren gaan we rustig aan verbouwen, waarbij we het belangrijk vinden de oorspronkelijke elementen van ons huis in de Morvan zoveel mogelijk te behouden of terug te brengen. Als we in Nederland zijn, verlangen we er naar om zo spoedig mogelijk weer af te reizen naar onze plek in de Morvan!
Slotenmaker
Huis te koop in de Morvan, nationaal park, rondom Autun en Bourgogne.
Ref: BH4126V Update: 17-04-2018. Karakteristiek huis met 2 gastenkamers in apart huisje. Huis met gastverblijf dichtbij ST SERNIN DU PLAIN, SAONE ET LOIRE, BOURGOGNE, France. Ref: LB4455N Update: 17-04-2018. Prachtige molen en huis te koop, met 6 hectaren. Authentiek huis dichtbij ST BENIN D AZY, NIEVRE, BOURGOGNE, France. Ref: BH4632C Update: 17-04-2018. Huis met karakter nabij Autun. Authentiek huis dichtbij AUXY, SAONE ET LOIRE, BOURGOGNE, France. Ref: CR4727BS Update: 18-04-2018. Gerenoveerd stationnetje aan de voie verte.
inbouwspots
Bonne Vie: Adviesbureau Frans onroerend goed Bourgondië/Morvan.
Al meer dan 24 jaar dé onroerend goed expert in en om de Morvan Bourgondië. Een eigen huis op een mooi plekje in een prachtig, golvend natuurgebied, met gehuchtjes van nog geen 20 huizen en het volgende gehucht pas 3 kilometer verder.
inbouw wasdroger
Maison Immobilier.
Maison de village. Faites une offre! Maison de village. Maison de campagne. Maison de campagne. Maison de campagne. Maison de campagne. Vendu, compromis signé. Maison de campagne. Précédente 1 2 3 4 5 6 7 8 Next page. Pas de préference.
Copywriter
585 x Huizen in Bourgogne Frankrijk te koop HUISenAANBOD.nl.
Modern en ruim huis met schitterend uitzicht, Dit moderne vrijstaande huis staat op een terrein van 4.000 m2 in een gehuchtje in de Nievre, een van de departementen van de Bourgogne, Het huis is gebouwd op een sous-sol, waarin zich aan de achterzijde van het huis een grote garage bevindt, die o Lees Verder. Maison de Campagne te koop in Morvan Sud.
Morvan Frankrijk huizen te koop.
De gemiddelde Franimo prijs van een Franse woning in Morvan bedraagt 196.000. 245.000 Prachtig ommuurde vakantiewoning te koop voor 1 of meer gezinnen. Echte Franse makelaar van mooie authentieke huizen in het hart van Frankrijk Allier, Cher, Creuse, Haute-Vienne, Indre, Indre et Loire, Loiret, Loir et Cher, Nievre, Puy-de-Dôme, Sarthe, Yonne et Vienne. 275.000 De Moulin de Chantereine bestaat uit een geheel gerestaureerd en. vrijstaand La Comelle. 398.000 850 km vanaf Utrecht // 9 uur rijdenTGV Creusot 40. vrijstaand La Comelle. 165.000 Zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding! Volledig gerenoveerde boerderij met garage en uitzicht. 127.500 In verstild zijdal op paradijselijke plek geheel vrij gelegen Bourgondische. 55.000 De verkoop van een boerderij huis is bewoonbaar op meer.
Zeilen vakantiehuis in Morvan huren HuisjeTeHuur.nl.
De" pessimist klaagt over de wind, de optimist verwacht dat die draait, en de realist stelt de zeilen bij" W.A. Huis verkocht en op zoek naar tijdelijke woonruimte als overbrugging? Tijdelijke bewoning kan vaak het makkelijkst in een vakantiewoning. Vakantiehuizen gevonden, olhao. Het mooiste gedeelte van Bourgondi wordt het genoemd; De Morvan Parc Regional du Morvan, en beslaat 50 bij 70 kilometer.

Contacteer ons

Op zoek naar huis in de morvan?