landhuis huren bruiloft

bruiloft of huwelijksfeest in de ardennen.
Natuurlijk kunt u via deze website groepsaccommodaties ardennen.nl ook een groepsaccommodatie zoals een kasteel, landhuis of villa huren voor bijvoorveeld 20, 30 of 40 personen. U kunt zelfs al een groepsaccommodatie in de Ardennen voor 6, 8 of 10 personen huren. Of u nu een bruiloft, huwelijksfeest, familieweekend, familiereünie of bedrijfsfeest in de Ardennen en een groepsaccommodatie zoekt, wij hebben een passend aanbod voor u.
airbnb inc
Wat kost dat, trouwen op een kasteel? Kasteel Heeswijk.
Op basis van 30 daggasten en 100 feestgasten. Met een toost na de huwelijksvoltrekking wel/geen bruidstaart, borrel geen receptie, diner en feest kan je bruiloft bijvoorbeeld 7.500, kosten Dit is een indicatie en geen vast bedragtevens de minimale omzetgarantie op vrijdag/zaterdag.
siemens
Trouwen in een Kasteel Trouwen in een kasteel Top Trouwlocaties.
De locatie voor uw romantische bruiloft! Montfoort 2 300 5.000 15.000. Bartholomeus Gasthuis 4. Kastelen, land en herenhuizen. Bijzondere historische locatie in de Utrechtse binnenstad. Utrecht 2 100 0 7.500. Raadhuis Maarn 5. Kastelen, land en herenhuizen Gemeente en stadshuizen.
baklijst
Weekend bruiloft: Overnachten en trouwen in de Belgische Ardennen.
Locaties die stuk voor stuk perfect zijn voor een intieme, gezellige, bijzondere en persoonlijke bruiloft. Verblijf er met al jullie gasten het hele weekend, want dan wordt het echt onvergetelijk! Als weddingplanner wil ik graag deze bijzondere plekjes met jullie delen zie hieronder de locaties die we hebben bezocht en neem jullie er met alle liefde mee naar toe. Sech'ry: Strak, wit en heerlijk landelijk. Vanuit Daverdisse rijden we naar het dorpje Sechery. Via slingerende weggetjes, langs riviertjes, door bossen, komen we uit bij een landhuis, Sech'ry' genaamd.
Trouwen in een kasteel Kasteel.nl.
Kasteel Wijenburg inspireert! Of het nu gaat om een onvergetelijk feest, uw bruiloft, om een congres of om een presentatie aan uw. Kasteel Geulzicht is een goed bewaarde schat in het Limburgse Geuldal. Niet zozeer omdat het goed geconserveerd is maar omdat het een onontdekt pareltj. Berg en Terblijt, Limburg. BEST WESTERN PREMIER Kasteel De Vanenburg. Het 17e eeuwse BEST WESTERN PREMIER Kasteel De Vanenburg ligt centraal in Nederland aan de rand van het Veluwse plaatsje Putten, slechts 5 minuten van. Het Ketelhuis Landgoed de Grote Beek. Het Ketelhuis Landgoed de Grote Beek Deze gerestaureerde locatie ligt nabij het bruisend hart van Eindhoven op Landgo. Het Slot Zeist. Zeist, één van de mooiste plaatsen van de Utrechtse Heuvelrug, ligt midden in het groene hart van Nederland. Nabij het centrum, omringd d. Landgoed Duin Kruidberg. Wie Landgoed Duin Kruidberg voor het eerst bezoekt, kan niet anders dan onder de indruk raken. Het heeft een sprookjesachtig landhuis met een.
10x trouwen in een kasteel Bella Vita Weddings.
De ceremonie vindt meestal plaats in de Tuinzaal, een mooie, lichte serre die in 2003 bij het landgoed aan is gebouwd. De huwelijksnacht brengen jullie vervolgens door in de luxueuze privé bed breakfast, een vrijstaand huisje dat vlak naast het landhuis staat. Één van de bekendste kastelen van Nederland: Slot Zeist. Op de Utrechtse heuvelrug ligt dit grootse, imposante kasteel. Het stamt uit de 17e eeuw en dat is in de inrichting ook goed te merken, één en al barok en grandeur! Er is keus uit verschillende zalen, alleen even mooi statig ingericht. Wil je nou niet per se trouwen in een kasteel, maar wel mooie fotos? Dan is het ook mogelijk een deel van het slot af te huren voor de fotoreportage. Al twee jaar op rij 2012 en 2013 is Kasteel Wijenburg verkozen tot dé trouwlocatie van het jaar bij de Dutch Wedding Awards. Dit sprookjesachtige kasteel ligt midden op de Betuwe, in Gelderland. Het kasteel biedt 7 prachtige zalen, waardoor elk moment van de bruiloft in een passende ruimte plaats kan vinden.
Prijzen trouwen kasteel.
Ontvangst op het Kasteel met overdag gebruik van de Brug en het Voorplein Receptie op bel-étage tot 200 personen Feest op bel-étage tot 200 personen Burgerlijk huwelijk in de Grote Zaal tot 120 personen Kerkelijk huwelijk in de Kapel en Grote Zaal tot 150 personen Diner Grote Zaal tot 70 personen Walking dinner op bel-étage tot 156 personen Discokelder tot 80 personen.
Trouwen in een kasteel Onze favo kastelen voor je bruiloft ThePerfectWedding.nl.
Er is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals linnen en jute en door de grote ramen komt er in iedere ruimte veel licht binnen. Het kasteel heeft verschillende zalen, hierdoor kun je zowel met een groot als klein gezelschap een intieme bruiloft vieren.
Trouwen op trouwlocatie Kasteel Wijenburg.
Zakelijke meeting, een zilveren bruiloft vieren? Een meeting, evenement of vergadering organiseren voor uw zakelijke relaties? Kasteel Wijenburg verzorgt ook feesten en is, mede dankzij de goede bereikbaarheid en uitstekende service, een gewilde locatie voor seminars en zakelijke evenementen en vergaderingen.

Contacteer ons

Resultaten voor landhuis huren bruiloft