kasteel huren voor bruiloft

Trouwen op trouwlocatie Kasteel Wijenburg.
Zakelijke meeting, een zilveren bruiloft vieren? Een meeting, evenement of vergadering organiseren voor uw zakelijke relaties? Kasteel Wijenburg verzorgt ook feesten en is, mede dankzij de goede bereikbaarheid en uitstekende service, een gewilde locatie voor seminars en zakelijke evenementen en vergaderingen.
wasmachine
Trouwen Slot Loevestein.
Wij verzorgen aansluitend een trouwreceptie of trouwfeest in de vesting of het kasteel, geheel op maat en naar wens. Meer info of reserveren. Camperplaatsen geopend bij Slot Loevestein. Vier officiële camperplaatsen. Wist u dat. u Slot Loevestein kunt huren voor bruiloften en feesten?
Zaalverhuur
Wat kost dat, trouwen op een kasteel? Kasteel Heeswijk.
Online bruiloft offerte! Maak zelf een online offerte bij Kasteel Heeswijk voor uw bruiloft. Zo heeft u direct een goede prijsindicatie! Online offerte maken. Heeft u al een offerte? E-mail adres: Wachtwoord: inloggen Wachtwoord vergeten? Wat kost dat, trouwen op een kasteel?
wasmachine wasdroger
Trouwen op Kasteel de Haar Kasteel de haar.
Winter Wedding deal. Wij hebben enorm genoten, en niet als enige; ook van familie en vrienden kregen wij ontzettend veel mooie reacties over de bruiloft, locatie, kapel en catering! Lees alle reviews. Proost, receptie, diner en feest. Kiezen jullie voor een toost op het kerkeiland voor het kasteel en een late lunch in het park?
Trouwen op Landgoed in arnhem.
Op ons Landgoed kunt u uw complete bruiloft zowel binnen als buiten vieren. Van trouwen tot overnachten met al uw vrienden en familie. De diverse sfeervolle zalen met prachtig uitzicht op de tuinen en over de IJsselvallei, bieden plaats aan ruim 200 gasten voor uw receptie, diner en feest.
Trouwen in een Kasteel Trouwen in een kasteel Top Trouwlocaties.
Kasteel Keukenhof 2. Buitenlocaties Kastelen, land en herenhuizen. Dromen worden onvergetelijke herinneringen! Lisse 20 250 7.500 15.000. Kasteel Montfoort 3. Kastelen, land en herenhuizen Partycentra. De locatie voor uw romantische bruiloft! Montfoort 2 300 5.000 15.000. Bartholomeus Gasthuis 4. Kastelen, land en herenhuizen.
Prijzen trouwen kasteel.
Prijzen voor trouwen op locatie Kasteel Sterkenburg Huur Kasteel. Ontvangst op het Kasteel met overdag gebruik van de Brug en het Voorplein Receptie op bel-étage tot 200 personen Feest op bel-étage tot 200 personen Burgerlijk huwelijk in de Grote Zaal tot 120 personen Kerkelijk huwelijk in de Kapel en Grote Zaal tot 150 personen Diner Grote Zaal tot 70 personen Walking dinner op bel-étage tot 156 personen Discokelder tot 80 personen.
Huur exclusief kasteel huwelijk, zaal huwelijk kasteel: bruiloft-kasteel.com.
in vuur vlam! U w bruiloft in het Kasteel van Vallery organiseren, rijmt met prachtige zalen die een sfeer van vervlogen tijden uitademen. U heeft de mogelijkheid om het Kasteel exclusief in te huren: Het eigendom komt volledig in het teken van uw bruiloft te staan. U en uw gasten hebben het rijk dus helemaal voor U alleen.
Trouwen Château Le Haget.
De unieke combinatie van een droomplek onder de Franse zon, trouwen in een park temidden van eeuwenoude bomen, het aperitief voor het kasteel, heerlijk eten, een feest tot in de vroege uurtjes en een slaapplek voor wel 140 gasten zijn de juiste ingrediënten voor een geslaagde en onvergetelijke bruiloft.
bruiloft of huwelijksfeest in de ardennen.
Natuurlijk kunt u via deze website groepsaccommodaties ardennen.nl ook een groepsaccommodatie zoals een kasteel, landhuis of villa huren voor bijvoorveeld 20, 30 of 40 personen. U kunt zelfs al een groepsaccommodatie in de Ardennen voor 6, 8 of 10 personen huren. Of u nu een bruiloft, huwelijksfeest, familieweekend, familiereünie of bedrijfsfeest in de Ardennen en een groepsaccommodatie zoekt, wij hebben een passend aanbod voor u.

Contacteer ons

Zoeken naar kasteel huren voor bruiloft