kasteel huren voor bruiloft

Vergaderen Trouwen Overnachten Conferentiecentrum Hotel Bovendonk, Noord-Brabant.
Hotel Bovendonk beschikt over 48 kamers met badkamer en toilet met uitzicht over de binnentuin of bossen rondom het klooster. Voor zowel zakelijke overnachtingen, een weekendje weg of een fietsvakantie in West-Brabant is een verblijf bij Hotel Bovendonk uitermate geschikt.
Zaalverhuur
Trouwen in Disneyland Paris met magische huwelijksceremonie bij het kasteel Disneyland Parijs DiscoverTheMagic.nl.
Voor de daadwerkelijke huwelijksvoltrekking in de ochtend dienen beide personen minimaal 40 dagen officieel staatsburger te zijn van Frankrijk, maar de ceremonie in het park is voor iedereen beschikbaar. Op die manier kunnen ook internationale gasten profiteren van een bijzondere dag in het hart van de magie. Er zijn twee soorten pakketten beschikbaar: Romantic Wedding Collections en Royal Wedding Collections. De Romantic variant omvat een compleet arrangement op één van de volgende locaties: Disney's' Newport Bay Club met ceremonie onder het afdak bij Lake Disney vanaf 32.000, Disneyland Hotel met ceremonie in Fantasia Gardens vanaf 44.000 of het Disneyland Park met ceremonie op Central Plaza bij het kasteel vanaf 55.000.
blokker
Bruiloftzaal TrouweninLimburg.nl.
Bezoek de websites en neem daarna vrijblijvend contact opmet jullie favoriete bruiloftzaal in Limburg. Kasteel Doenrade Bruiloftzaal. Kasteel Doenrade Bruiloftzaal. Hotel Kasteel Doenrade-Hampshire Classic. Kasteel Doenrade is een schitterende plek die gevonden moet worden. Wanneer u een kleinschalige idyllische feestlocatie zoekt voor uw bruiloft dan vindt u bij ons de benodigde ingrediënten.
duo deken ledikant
Landgoed Overcinge.
De stijlkamers en de prachtige grote Boerderijzaal bieden een warm onderkomen voor elke gelegenheid. Of het een bruiloft is of een huwelijksfeest, een congres, een receptie of een personeelsfeest, of zelfs een uitvaart of een vriendenweekend. Door de verschillende afmetingen en stijlen van de zalen is de optimale invulling te maken voor elke bijeenkomst.
M6
Huwelijk en geregistreerd partnerschap Neder-Betuwe.
Dit geldt ook voor een gratis huwelijk/partnerschap. U betaalt het tarief dat geldig is in het jaar van de huwelijksvoltrekking/partnerschapsregistratie. Let op dat de tarieven elk jaar per 1 januari kunnen wijzigen. Leges locaties: kasteel Wijenburg, restaurant/ herberg De Engel, t Veerhuis, Restaurant/ hotel Van Balveren, Ons Dorpshuis Kesteren, Molen de Zwaluw.
retraite
Trouwlocatie Chateau Presseux in Sprimont, Limburg De Wijngaard.
Kasteel, Koetshuis en Kapel in een prachtig park met eeuwenoude kastanjebomen. Ultiem decor voor een romantische bruiloft, maar ook voor uw seminar, bedrijfsuitje of familiereünie. Slechts 30 minuten van Maastricht en 2 uur van Utrecht. Toon volledige beschrijving. Aantal personen: 60.
SWOT
Trouwen in een Kasteel Trouwen in een kasteel Top Trouwlocaties.
Kasteel Montfoort 2. Kastelen, land en herenhuizen Partycentra. De locatie voor uw romantische bruiloft! Montfoort 2 250 0 10.000. Kasteel Heeswijk 3. Kastelen, land en herenhuizen Restaurants. Kasteel Heeswijk, vier seizoenen inspiratie. Heeswijk Dinther 0 250 7.500 10.000. Kasteel Keukenhof 4.
Checkers
De Italiaanse Bruiloft.
Uit onderzoek blijkt dat het aantal Vlamingen dat in Italie trouwt zelfs meer dan verdubbeld is in 5 jaar tijd en dat 2/3 van de aanstaande bruidsparen trouwen in het buitenland ernstig in overweging neemt. Dirk Zeelenberg op je Italiaanse bruiloft? De laatste tijd trouwen er steeds meer stelletjes symbolisch in Italië, dus niet voor de wet.
private lease mini cooper
Unieke locaties voor bruiloft of bedrijfsevenement Kasteelfeesten.
Exclusieve locaties voor een bruiloft, feest of zakelijke bijeenkomst. 088 000 15 15. vraag direct een offerte aan. Kasteel de Schaffelaar. Het Spaansche Hof. Meer locaties bekijken. Eén van de oudste middeleeuwse kastelen van Nederland: een diversiteit aan ruimtes en buitenmogelijkheden.
keyboost
Kasteel Oud Wassenaar De Soester Duinen.
De dependance heeft plaats gemaakt voor luxe appartementen. Kasteel Oud-Wassenaar is de plaats waar de internationale zakenwereld samenkomt, men jubilea viert, conferenties houdt en waar jaarlijks vele huwelijken gevierd worden. De vele stations zijn vele malen het podium geweest voor allerlei bijzondere gebeurtenissen zoals huwelijksfeesten, modeshows, vergaderingen, exposities, culinaire festijnen en dergelijke. De majestueuze Hal, met zn statige zuilen en unieke palet van marmers, geeft toegang tot verschillende kamers en zalen. Elke ruimte heeft een heel eigen karakter. De Hal, de Witte Salon, de Jachtkamer en de oude bar, de Balzaal en de twee Franse Salons maken zowel afzonderlijk als in combinatie een ruimte op maat mogelijk. Uiteraard blijft iedere bruiloft maatwerk, waarbij er met name veel aandacht is voor de persoonlijke elementen van het bruidspaar.

Contacteer ons

Op zoek naar kasteel huren voor bruiloft?