kasteel huren voor bruiloft

Het Witte Kasteel Landgoed Het Witte Kasteel ligt in het Brabantse dorp Loon op Zand.
WELKOM OP DE WEBSITE VAN HET WITTE KASTEEL IN LOON OP ZAND. 19 september 2015 is het kasteel begonnen aan een nieuwe start. Sinds maart 2014 hebben we hard gewerkt aan het opknappen van het kasteel, bijgebouwen en de tuin.
Zaalverhuur
Trouwen op trouwlocatie Kasteel Wijenburg.
De jury roemde het unieke karakter van het kasteel, waar authentieke gastvrijheid, professionele informaliteit en hoogwaardige kwaliteit hand in hand gaan. Zakelijk, feesten, meetings en vergaderingen in ons kasteel. Zakelijke meeting, een zilveren bruiloft vieren? Een meeting, evenement of vergadering organiseren voor uw zakelijke relaties?
wikkelfolie
Trouwen in een Kasteel Trouwen in een kasteel Top Trouwlocaties.
Trouwen op een landgoed met 22 hotelkamers! De Steeg Arnhem 2 350 7.500 15.000. Kasteel Montfoort 5. Kastelen, land en herenhuizen Partycentra. De locatie voor uw romantische bruiloft! Montfoort 2 250 0 10.000. Kasteel Kerckebosch 6. Kastelen, land en herenhuizen Restaurants.
inbouw wasmachine
Event Company: Trouwen in De Hooge Vuursche.
Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het bordes met uitzicht op de prachtige vijver met fontein.Daarnaast is Kasteel De Hooge Vuursche een Huis der Gemeente. Dit betekent dat ook uw huwelijksvoltrekking mogelijk is in het Kasteel en zelfs ook in de tuin van het Kasteel. De locatie leent zich bij uitstek voor.:
prijs antiworteldoek gamma
Over de Route Open Toptrouwlocatie Route. Artboard 14. Artboard 10. Artboard 9. Artboard 9. Artboard 12. Artboard 14. Artboard 5. Buitenlocaties. Artboard 7. Artboard 9. Artboard 14. Artboard 9. Artbo
Veel mensen ervaren hun bruiloft als de mooiste dag van hun leven. Wanneer u kiest voor. Laan van Westroijen 10, Tiel. De vernieuwde RDM Kantine is een prachtige industriële locatie te midden van de Rotterdamse Dokhaven. Heijplaatstraat 3, Rotterdam. Landgoed Beukenrode in Doorn gelegen in het hart van de Utrechtse Heuvelrug is een unieke locatie. Beukenrodelaan 2, Doorn. Zijn jullie op zoek naar een unieke locatie om de liefde te bezegelen? Dan zijn jullie. Strandweg 1, Lauwersoog. Trouwen in een inspirerende cultuurhistorische erfgoed? Bovendonk is dé locatie om de mooiste dag van uw. Hofstraat 8, Hoeven. Midden in het centrum van Eindhoven, gelegen aan de rivier de Dommel en omringd door de. Stratumsedijk 2, Eindhoven. Heerlickheijd van Ermelo. Ja, ik wil de mooiste locatie voor de mooiste dag! De Heerlickheijd van Ermelo is een sfeervolle. Staringlaan 1, Ermelo. Kasteel de Schaffelaar.
Landgoed Overcinge.
De stijlkamers en de prachtige grote Boerderijzaal bieden een warm onderkomen voor elke gelegenheid. Of het een bruiloft is of een huwelijksfeest, een congres, een receptie of een personeelsfeest, of zelfs een uitvaart of een vriendenweekend. Door de verschillende afmetingen en stijlen van de zalen is de optimale invulling te maken voor elke bijeenkomst.
Prijzen trouwen kasteel.
Prijzen voor trouwen op locatie Kasteel Sterkenburg Huur Kasteel. Ontvangst op het Kasteel met overdag gebruik van de Brug en het Voorplein. Receptie op bel-étage tot 200 personen. Feest op bel-étage tot 200 personen. Burgerlijk huwelijk in de Grote Zaal tot 120 personen.
Huwelijksfeest of verjaardag vieren bij Slot Doddendael in Ewijk Slot Doddendael.
Zes ruimtes, een tuin, terrassen en boomgaarden zijn beschikbaar voor iedere denkbare gelegenheid. Er is altijd een plek waar u zich helemaal thuis voelt. U kunt blijven overnachten in een van onze prachtige kasteelkamers. Romantische trouwlocatie Gelderland Trouwen in Nijmegen Trouwlocatie kasteel Gelderland Exclusieve vergaderlocatie in Gelderland. Congres in Nijmegen Vergaderen kasteel Gelderland Feestlocatie Gelderland Feestlocatie kasteel Feestlocatie Nijmegen. Lunchen in Nijmegen Zaal huren Nijmegen Catering Slot Doddendael Dineren in Nijmegen Landgoedwinkel Dodden-Deli.
Unieke locaties voor bruiloft of bedrijfsevenement Kasteelfeesten.
Exclusieve locaties voor een bruiloft, feest of zakelijke bijeenkomst. 088 000 15 15. vraag direct een offerte aan. Kasteel de Schaffelaar. Het Spaansche Hof. Meer locaties bekijken. Kasteel De Schaffelaar. Organiseer jouw evenement op Kasteel De Schaffelaar! Een monumentaal pand op een prachtig landgoed.
Kasteel Vaalsbroek Bilderberg Hotels.
Het à la carte restaurant van Hotel Vaalsbroek, In de Oude Watermolen, is vermaard om haar lokale ingrediënten en seizoengebonden gerechten. Kom na een dag genieten in stad of natuur, heerlijk ontspannen in ons Spa Wellness Centre Vaalsbroek. Bilderberg Vaalsbroek heeft alles voor een ultiem ontspannen verblijf. Foto's' van Kasteel Vaalsbroek.

Contacteer ons

Resultaten voor kasteel huren voor bruiloft