lac panneciere morvan

Lac les Settons. Lac de Panneciere Archives Morvan Verhuur.
Lac de Panneciere. Lac de Panneciere. camping Des 2 Rives. camping DES 2 RIVES: kano en kayak. Loisirs en Morvan. kinderavonturenpark bij Avallon. Lac Les Settons. Lac Les Settons. Bourgondië is voor veel mensen lekker eten en drinken, maar wie door de Morvan trekt ontdekt al snel dat er meer is, veel meer.
geen internetverbinding
Lac de Pannecière Tourisme en Bourgogne.
Le lieu est idéal pour pique-niquer au bord. Lac des Settons. Entouré de bois de sapins et de mélèzes, à 600 m d'altitude, le Lac des Settons est un des grands lacs du Morvan. D'une' superficie de 360 ha retenu.
Lac de Pannecière paradijs om te vissen, zwemmen en zonnebaden.
Lac de Pannecière Het meer van Pannecière. Lac de Pannecière is het grootste meer van de Morvan 520 Ha met een lengte van 75, kilometer. Het meer behoort tot één van de 4 schoonste meren van Frankrijk. In het stuwmeer is een stuwdam, de barrage is maar liefst 340 meter lang en 50 meter hoog.
Panneciere Frans openbaarwater CarpFeeling.
Pannecière is het grootste meer van het Regional Park de Morvan met ongeveer 520 ha. Met zijn lengte van 75, km strekt hij zich uit tot aan vier gemeentes: Chaumard, Corancy, Montigny-en-Morvand et Ouroux-en-Morvan. Het meer ligt midden in een dal met een werkelijk prachtig kleurrijke omgeving!
Karpervissen op Lac de Pannecière Openbaar water Frankrijk.
Ter plaatse kunt u een vergunning voor het Lac de Pannecière krijgen bij onder meer Maison de la Presse Tabac in Château-Chinon, Au Bon Accueil in Chaumard, Camping des Soulins in Corancy en Auberge de l'église' in Ouroux en Morvan. Bekijk hier de volledige contactgegevens. Lac de Panneciere Openbaar water.
Geo Mashup Map.
Chalet 6/8 personen op het meer Pannecière, in de buurt van Chaumard Corancy. expand. arrow-right. svg-balloon. svg-car. svg-dog. svg-fireplace. svg-flat-screen. svg-heater. svg-laundry-washing-machin
Chalet tres beau et des confortable. Datum van verblijf jul. Chalet au Calme, avec vue sur le Lac, au calme, idéal pour du repos mais aussi bien placé pour explorer le Morvan radonnées, lacs etc. Accueil tres sympathique et chaleureux.
Vakantiehuis in Regionaal Natuurpark Morvan huren op Natuurhuisje.nl.
Meren, vennen, weilanden en uitgestrekte bossen, onstuimige rivieren en het ontbreken van menselijke invloeden geven het park een bijzondere aanblik en laat de bezoeker zich in Canada wanen. Het gebied beslaat 260.000 ha waarvan maar liefst 48% bestaat eiken, beuken, dennen en lariks bossen. Lees meer over vakantiehuizen in Regionaal natuurpark Morvan.
Chaumard Het gezelligste dorp in de Morvan.
Une Bonne Route Over de barrage Schaap op de BBQ Lac de Panneciere leeg Wandelen in Chaumard Chaumard report Rondje rond het Lac de Panneciere Encore Une Bonne Route Rondje barrage Brocante 2012 Concours de Petanque Bruiloft in de Morvan Apocalyps in Chaumard Culinair Genieten Nog steeds een bonne route Alweer een Bonne Route Op jacht met Gaston Bonne route in de mist Aquarium de Panneciere Jour de fete.
Camping de lEtang du GoulotOmgeving Camping de lEtang du Goulot.
Vooral de Bergmorvan is bedekt met grote hoeveelheden dicht gemengd bos, met daartussen grote weide-gebieden. In de Morvan zijn veel waterwerken, waaronder stuwmeren zoals het Lac de Chaumeçon, Lac du Crescent, Lac de Pannecière en het Lac des Settons en diverse rivieren zoals de Yonne, Cousin, Cure en Chalaux.

Contacteer ons

Resultaten voor lac panneciere morvan