morvan huizen te koop

Morvan Immo 2dehands.be.
Villa met afzonderlijke gite in het natuurpark Morvan / FR. 2 huizen 1 villa en 1 gite in goede staat in het hartje van de Nievre in het natuurpark De Morvan ver van alle drukte aan een doodlopende. 12 maart 2018 0747: Gent. woonboerderij met luxe, goedlopende BB in Morvan, Bourgogne. info op www.farmhousemorvan.com en farmhousemorvan@gmail.com Deze prachtige versterkte woon boerderij is bijna volledig gerenoveerd met respec. 7 maart 2018 0912: Brussel. Maison de Campagne. Maison aux volets blancs. Groot, vrijstaand plattelandshuis te koop in Sommée, een buurtschap van Lormes met eindeloze bossen als achtertuin.
Slotenmaker
Bonne Vie: Adviesbureau Frans onroerend goed Bourgondië/Morvan.
Al meer dan 24 jaar dé onroerend goed expert in en om de Morvan Bourgondië. Een eigen huis op een mooi plekje in een prachtig, golvend natuurgebied, met gehuchtjes van nog geen 20 huizen en het volgende gehucht pas 3 kilometer verder. Een leuk stadje in de buurt, beekjes en riviertjes die zich door het landschap slingeren en hier en daar uitmonden in een stil meer. De mogelijkheid om vanuit je huis zo door de bossen te wandelen, waar je urenlang niemand hoeft tegen te komen herten en wilde zwijnen niet meegerekend. Dat alles is nog mogelijk in Frankrijk. Daar zijn nog droomhuisjes te koop waar in Nederland niet meer aan te komen is.
wasmachine kopen
Onroerend goed Nièvre: 359 huizen te koop.
Melding Onroerend goed Nièvre: 359 huizen te koop. Maison/Villa 5 pièces et plus. Mooi verbouwde boerderij met grote schuur in de Morvan. Deze mooi verbouwde boerderij met grote schuur in de Morvan is gelegen in een hameau bij Villapourçon. Bij de verbouwing is rekening gehouden met comfort en behoud van authentieke elementen.
jacob jensen horloges
Huis Kopen Morvan: ServiceImmo heeft leuke huizen te koop in de Morvan.
Al enige tijd wilden we een huis kopen in de Morvan. In het begin waren we niet erg serieus. Het was vooral ook spannend om rond te kijken wat zoal aan huizen te koop stond in de Morvan. Op onze vakanties keken we regelmatig in de vitrines.
millers juice
Huis te koop in de Morvan, nationaal park, rondom Autun en Bourgogne.
winkel met kantoorruimte en appartement. Appartement dichtbij OUROUX EN MORVAN, NIEVRE, BOURGOGNE, France. Ref: CR4907BS Update: 10-12-2018. Twee appartementen en een winkel in middeleeuws Nolay. Herenhuis dichtbij NOLAY, COTE D'OR, BOURGOGNE, France. Ref: RT4902P Update: 07-12-2018. Bourgondische stenen fermette met schuur te renoveren. Cottage dichtbij ARNAY LE DUC, COTE D'OR, BOURGOGNE, France. Ref: MW4899L Update: 11-12-2018. knus huis met mooi uitzicht. Cottage dichtbij LUCENAY L EVEQUE, SAONE ET LOIRE, BOURGOGNE, France. Ref: RT4903P Update: 07-12-2018. Dorpshuis, schuren en land. Dorpshuis dichtbij PERRIGNY SUR ARMANCON, YONNE, BOURGOGNE, France. Huis te koop per prijs. Wonen tot 100 000 EUR. Wonen 100 tot 160 000 EUR. Wonen 160 tot 200 000 EUR. Wonen 200 tot 300 000 EUR. Wonen 300 tot 400 000 EUR. Wonen 400 tot 500 000 EUR. Wonen 500 tot 700 000 EUR. Wonen vanaf 700 000 EUR. Woning per type. Campings, Hotels en restaurants. Huizen met karakter.
303 x Huizen in 58 Nivre Frankrijk te koop HUISenAANBOD.nl.
Nievre Bourgogne Au Sud-ouest Du Morvan. Regio Chatillon En Bazois. Regio Lac De Pannecire. Regio Moulins Engilbert. Saint Andelain Nievre Bourgogne. Saint Martin Du Puy. Sougy Sur Loire. St Benin D Azy. St Honore Les Bains. St Leger De Fougeret. Tamnay En Bazois. Ville-langy Nievre Bourgogne. Koop / Huur. Te Koop 303. Bestaande bouw 303. Vrijstaande huizen 230 Niet Vrijstaand 50 Ondernemers-object 14 Bouwgrond 9.
Maison Immobilier.
Résultats de la recherche. Objets contenus dans votre portfolio. Consulter votre portfolio. Mot de passe. Ouvrir une session. Précédente 1 2 3 4 5 6 7 8 Next page. Biens correspondant à votre recherche. Maison de village. Maison de village.
585 x Huizen in Bourgogne Frankrijk te koop HUISenAANBOD.nl.
Modern en ruim huis met schitterend uitzicht, Dit moderne vrijstaande huis staat op een terrein van 4.000 m2 in een gehuchtje in de Nievre, een van de departementen van de Bourgogne, Het huis is gebouwd op een sous-sol, waarin zich aan de achterzijde van het huis een grote garage bevindt, die o Lees Verder. Maison de Campagne te koop in Morvan Sud.
Morvan Frankrijk huizen te koop.
De gemiddelde Franimo prijs van een Franse woning in Morvan bedraagt 155.933. 290.000 Dit landhuis als goede belegging in FrankrijkLandhuis vakantieboerderij voor families. Laat een 3D bouwtekening van uw bouwproject en bouwplan maken. Hoe gaat uw nieuwe interieur, kast of meubel er uit zien.
Vakantiehuis kopen in Frankrijk? Bekijk nu ons aanbod! Gites.nl.
Ook plaatsen we altijd een cookie om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren. Onze website maakt van meer cookies gebruik die niet noodzakelijk zijn, maar wel nuttig. Zodat je feedback kunt geven of berichten kunt delen op social media.

Contacteer ons

Op zoek naar morvan huizen te koop?