huis te koop in morvan

Bonne Vie: Adviesbureau Frans onroerend goed Bourgondië/Morvan.
Al meer dan 24 jaar dé onroerend goed expert in en om de Morvan Bourgondië. Een eigen huis op een mooi plekje in een prachtig, golvend natuurgebied, met gehuchtjes van nog geen 20 huizen en het volgende gehucht pas 3 kilometer verder. Een leuk stadje in de buurt, beekjes en riviertjes die zich door het landschap slingeren en hier en daar uitmonden in een stil meer. De mogelijkheid om vanuit je huis zo door de bossen te wandelen, waar je urenlang niemand hoeft tegen te komen herten en wilde zwijnen niet meegerekend. Dat alles is nog mogelijk in Frankrijk. Daar zijn nog droomhuisjes te koop waar in Nederland niet meer aan te komen is.
meubelzaken rotterdam alexander
Onroerend goed Moux-en-Morvan 58230: 27 huizen te koop.
Creëer een e-mailmelding! Melding Onroerend goed Moux-en-Morvan 58230: 27 huizen te koop. Huis in de Morvan met meren, land en prachtige uitzichten. Dit mooie huis ligt middenin de prachtige natuur van de Morvan heuvels, ten zuiden van Saulieu en vlakbij het Lac de Settons.
kookplaat
Huis Kopen Morvan: ServiceImmo heeft leuke huizen te koop in de Morvan.
Op 11 december kon Sjoerd ons gelukkig melden dat de woning in de Morvan nog te koop was. Vanaf dat moment ging de trein rijden en heeft ServiceImmo er voor gezorgd dat alle zaken goed geregeld werden en dat de overdracht in maart kon plaatsvinden. In maart zijn we met de kinderen afgereisd naar de Morvan om ons huis te gaan kopen.
Juice
Huis te koop in de Morvan, nationaal park, rondom Autun en Bourgogne.
Ref: BH4126V Update: 17-04-2018. Karakteristiek huis met 2 gastenkamers in apart huisje. Huis met gastverblijf dichtbij ST SERNIN DU PLAIN, SAONE ET LOIRE, BOURGOGNE, France. Ref: LB4455N Update: 17-04-2018. Prachtige molen en huis te koop, met 6 hectaren. Authentiek huis dichtbij ST BENIN D AZY, NIEVRE, BOURGOGNE, France.
Organza zakjes
303 x Huizen in 58 Nivre Frankrijk te koop HUISenAANBOD.nl.
Maison de Campagne te koop in Morvan Sud. Frankrijk Bourgogne 58 Nivre. Maison de campagne in goede staat, direkt bewoonbaar in een klein gehuchtje zonder direkte buren op een perceel van 882m2 in de Zuid Morvan Het huis is goed onderhouden.
Maison Immobilier.
Résultats de la recherche. Objets contenus dans votre portfolio. Consulter votre portfolio. Mot de passe. Ouvrir une session. Précédente 1 2 3 4 5 6 7 8 Next page. Biens correspondant à votre recherche. Maison de village. Maison de village.
585 x Huizen in Bourgogne Frankrijk te koop HUISenAANBOD.nl.
Modern en ruim huis met schitterend uitzicht, Dit moderne vrijstaande huis staat op een terrein van 4.000 m2 in een gehuchtje in de Nievre, een van de departementen van de Bourgogne, Het huis is gebouwd op een sous-sol, waarin zich aan de achterzijde van het huis een grote garage bevindt, die o Lees Verder. Maison de Campagne te koop in Morvan Sud.
Morvan Frankrijk huizen te koop.
De gemiddelde Franimo prijs van een Franse woning in Morvan bedraagt 196.000. 245.000 Prachtig ommuurde vakantiewoning te koop voor 1 of meer gezinnen. Echte Franse makelaar van mooie authentieke huizen in het hart van Frankrijk Allier, Cher, Creuse, Haute-Vienne, Indre, Indre et Loire, Loiret, Loir et Cher, Nievre, Puy-de-Dôme, Sarthe, Yonne et Vienne. 275.000 De Moulin de Chantereine bestaat uit een geheel gerestaureerd en. vrijstaand La Comelle. 398.000 850 km vanaf Utrecht // 9 uur rijdenTGV Creusot 40. vrijstaand La Comelle. 165.000 Zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding! Volledig gerenoveerde boerderij met garage en uitzicht. 127.500 In verstild zijdal op paradijselijke plek geheel vrij gelegen Bourgondische. 55.000 De verkoop van een boerderij huis is bewoonbaar op meer.
Onroerend goed Nièvre: 483 huizen te koop.
Met 370 meter hoogte ligt Lanty hoog in het landschap, waar het dan ook prachtig over uitkijkt. In het hart van dit kleine dorpje, naast de middeleeuwse kerk zonder slaande klokken, ligt dit mooie, gerenoveerde dorpshuis met gastenappartement. Maison/Villa 5 pièces et plus. Maison/Villa 4 pièces. Maison/Villa 3 pièces. Maison/Villa 3 pièces. Maison/Villa 2 pièces. Maison/Villa 5 pièces et plus. 1 24 van 483 onroerende goederen. Onroerend goed Frankrijk. Huis te koop Nièvre. Huis te koop 1 slaapkamer Nièvre. Huis te koop 2 slaapkamers Nièvre.

Contacteer ons

Meer resultaten voor huis te koop in morvan