vakantie in de morvan

Ambiance Morvan Bourgogne VakantieLandgenoten.
Vakantie in Nieuw-Zeeland. Frankrijk-Centraal Bourgogne Morvan. Gîte / Vakantiehuis. AMBIANCE MORVAN in Ouroux en Morvan. Nederlandstalig beheer: Jacqueline Paul Metsch. Jacqueline en Paul Metsch hebben in 2006 hun drukke leven in Nederland verruild voor het Franse, Bourgondische leven en zijn met hun kinderen in de Morvan neergestreken.
Vind morvan op Marktplaats.nl.
Groot vakantiehuis in de Morvan Bourgogne 2-8 pers. Op de meest zuidelijke helling van het natuurpark de morvan bourgogne ligt ons vakantiehuis au" bout du morvan.deze" woning is geschikt voor 2 tot 8 personen en honden zijn ook van harte welkom.ons huis biedt een fantastisch uitzicht en veel privacy.er is geen verkeer dus ideaal voor kinderen.op.
Home Bakkerswoning L'Oiseau.'
Ons huis ligt midden in het prachtige Bourgondische land in het uitgestrekte natuurgebied De Morvan. Daar waar het leven van de Bourgondiër uitgevonden moet zijn. De rijke natuur, de bossen, de grote meren. De forel in de snelstromende beken, de snelle vlucht van de ijsvogel geven het idee dat je in een vervlogen tijd terecht gekomen bent.
Op vakantie in de Morvan cynthia.nl.
En wat toevallig, ik ga met mijn vriend over 2 weken kamperen in een mini blokhut in Salieu in de Morvan. Het wordt mijn eerste keer in Zuid-Frankrijk en ook onze eerste vakantie dus dit artikel heeft me nog enthousiaster gemaakt!
Morvan Frankrijk huizen te koop.
De gemiddelde Franimo prijs van een Franse woning in Morvan bedraagt 155.933. gîtes/ chambres d'hôtes' Demigny. 725.000 Een Charme Hotel, gerestaureerd in 1999, met 10 kamers en. gîtes/ chambres d'hôtes' Demigny. Is een Frankrijk dekkend samenwerkingsverband van regionale meertalige agenten o.l.v.
Vakantiehuis Morvan, Bourgogne in Frankrijk Au bout dArringes Vakantiehuis Morvan, Bourgogne in Frankrijk.
In de directe omgeving kunt u kiezen uit o.a. mooie meren, prachtige fietsroutes, unieke brocantes, leuke en historische dorpjes met musea, bijzondere restaurantjes en wijnproeverijen bij de boer. 58120, Arringes, Montigny en Morvan. Copyright 2020 Vakantiehuis Morvan, Bourgogne in Frankrijk Au bout dArringes.
Vézelay Vakantie aan de rivier in natuurpark de Morvan.
Vakantie aan de rivier in natuurpark de Morvan. Van Nederland naar Saint Père. Praktische info voor huurders Login. Reserveren in aanbouw. Scroll omlaag naar de content. Aan de rivier de Cure, aan de voet van het schilderachtige Vézelay, zijn twee authentieke vakantiehuizen te huur.
Vakantie Bourgogne: tips en informatie, ontdek de regio Toerisme-Frankrijk.nl.
Bourgogne is de streek van lekker eten en drinken. Maar behalve lekker eten valt er tijdens de vakantie nog veel meer te ontdekken in de Bourgogne, zo zijn er vele kastelen en musea en het grote natuurpark de Morvan beslaat een deel van de regio.
Niet te missen bezienswaardigheden in de Morvan Frankrijk Puur, reistips recepten.
Ook wij genieten al ruim 23 jaar van ons vakantie huis in De Morvan en nog elke keer ontdekken we nieuwe wandelpaden, uitkijk punten, watertjes. Ben je voor het eerst in De Morvan dan is de route de Crete van ruim 50 km door het centrum van De Morvan een aanrader. Je komt door zoveel mooie plaatsjes, langs o.a het Lac Panneciere. Op veel plaatsen gewoon even uitstappen en genieten van het wijdse uitzicht! Ook een tip is om rond het Lac des Setton te wandelen, een mooie, vrij vlakke, wandeling van ongeveer 15 km. Natuurlijk mag een bezoek aan de Mont Beuvray met zijn opgravingen niet ontbreken, neem een lekker gevulde picknickmand mee en loop door naar het grote veld met wijds uitzicht en ga genieten! Bezoek aan Vezelay proberen we ook altijd in te plannen. Zijn net weer 4 weken in ons huis geweest en hebben wéér genoten van de rust en de natuur!

U kunt er mooie wandelingen maken over de stadswallen, heerlijk genieten aan het langgerekte strand en de dag afsluiten op het terras bij één van de vele bistro's' of crêperies. De omliggende dorpjes Dol-de-Bretagnemet, de grootste menhir van Bretagne, Dinan en de charmante badplaats Dinard zijn ook zeker een bezoekje waard en natuurlijk mag u de indrukwekkende abdij van Le Mont St. Michel niet overslaan! Daarnaast is het mogelijk een kijkje te nemen bij het melkveebedrijf van de vriendelijke en gastvrije eigenaar. Bij uw vakantiehuis kunt u heerlijk genieten in uw omheinde tuin 200 m voorzien van tuinmeubels, parasol en barbecue.

Contacteer ons

Op zoek naar vakantie in de morvan?