de morvan

Vogels kijken in de Morvan Bourgondië Visdief.
Oasen van biodiversiteit, want de meeste van die natuurparken worden omringd door landbouw die nog intensiever lijkt dan in ons eigen land. Het landschap van de Morvan wordt gekenmerkt door de heuvels, waarvan de hoogste ruim 900 meter de lucht in steekt, de uitgestrekte bossen die worden afgewisseld met weilanden omzoomd door heggen.
Sleutelmaker
Niet te missen bezienswaardigheden in de Morvan Tips voor je vakantie in Frankrijk.
Prachtig Le Morvan, niet alleen de steden en het meer dat hier benoemd is maar vooral de rust tijdens de eindeloze wandelingen in stilte tussen dorpjes en bossen en de beroemde Bibracte Alesi, een wandelpad dat kronkelt tussen Bibracte en het noorden van de Morvan.
aeg
Morvan Wikipedia.
De Morvan kent van noord naar zuid vier gebieden: de Bas-Morvan, de Haut-Morvan Collinéen, de Haut-Morvan Montagnard en het licht golvende Land van Luzy. Vooral de Haut-Morvan is bedekt met veel dicht gemengd bos, met daartussen grote weide-gebieden. In de Morvan zijn veel waterwerken, waaronder stuwmeren zoals het Lac de Saint-Agnan, het Lac de Pannecière en het Lac des Settons.
SEO Page Optimizer Vlaanderen
BOURGOGNE. meren, heuveltoppen en valleien: de Morvan.
De wilde wateren, beekjes en onstuimige rivieren van de Morvan zijn de favoriete plekken van de rondzwervende forel, tot groot genoegen van de vissers. De rivieren, die soms wassen door waterstromen uit de stuwdammen, zijn ook geliefd bij de kanovaarders en liefhebbers van raften la Cure, le Chalaux.
Henry
Bezienswaardigheden en attracties in de Morvan Bourgondië Visdief.
Naar ongeveer het meest zuidelijke puntje van de Morvan: Uchon. Hier zijn de heuvels hoog, de natuur adembenemend mooi en de rotsformaties grillig en indrukwekkend. Voor wandelaars en fietsers zijn er routes uitgezet die tot de mooiste in de Morvan behoren.
Verliefd op de Morvan De Vrije Wandelaar.
We genieten met volle teugen van de rust, de ruimte, de vriendelijke Nederlanders en Fransen en de natuur. Ons is inderdaad ook afgeraden een huis in de Morvan te kopen, en ook is ons gezegd heel veel regen in de Morvan.
Het Regionaal Natuurpark Le Morvan Gids Toerisme Recreatie.
Tijdens uw verblijf in de Morvan kunt u, als u de kleine weggetjes en paden neemt, de beschermde site van de waterval van Gouloux ontdekken, maar ook het dal van la Cure, het bos van Breuil-Chenue, de bergengten van Narvau, het uitzicht over de toppen van de Morvan vanaf de mont de la Justice in Lormes.
Morvan Wikivoyage.
De Morvan kent van noord naar zuid vier gebieden: de Nedermorvan Bas-Morvan, de Heuvelmorvan Haut-Morvan Collinéen, de Bergmorvan Haut-Morvan Montagnard en het licht golvende Land van Luzy. Vooral de Bergmorvan is bedekt met grote hoeveelheden dicht gemengd bos, met daartussen grote weide-gebieden.

Contacteer ons

Op zoek naar de morvan?